Coaching: je kunt alleen zelf veranderen

Één op één Coaching bij Vivaz

+480

Happy Customer

We willen alles meemaken, staan altijd klaar voor anderen, we willen fijn werken én genoeg ontspannen met vrienden. Er gebeurt zoveel, dat je vaak niet doorhebt dat je over je eigen grenzen heengaat. Totdat het te laat is. Waarom niet eerder kiezen voor jezelf en voor de dingen waar jij energie van krijgt? Daarmee help je niet alleen jezelf, maar ook jouw omgeving. Want als jij meer in balans bent merkt jouw omgeving dat ook.

Misschien heb je een concrete vraag, of misschien is het een vaag gevoel van ontevredenheid of onrust. Het hardop vertellen van waar je mee zit, helpt om je een beter beeld te krijgen van wat er in jou speelt. Sparren met een onafhankelijk persoon helpt om je bewust te worden van de - vaak belemmerende - gedachten en overtuigingen in jou.

Ik begeleid jou bij jouw uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij je zoektocht naar balans, naar jouw wens om meer zelfvertrouwen te creëren, of beter bestand te zijn tegen stress. Ook ben ik jouw sparring partner wanneer het leven je vraagt belangrijke beslissingen te nemen, op het gebied van werk en/of privéleven, bij het communiceren met collega's of in coachend leidinggeven.

Waar heb jij behoefte aan?

Neem contact op
Icon

Balans

Meer rust en meer energie, waardoor je beter keuzes kunt maken.

Icon

Communicatie

Beter opkomen voor jezelf. Effectiever leidinggeven aan je team.

Icon

Patronen

Hoe voorkom je dat je steeds in dezelfde valkuil stapt?

Werkwijze

01 - Boek een gratis intake

Wederzijds vertrouwen en een klik zijn noodzakelijk om met elkaar te werken. Daarom bied ik altijd een gratis intake aan. Die doen we online en duurt ca. 20 minuten. Is er een klik? Dan plannen we een eerste afspraak.

02 - De eerste afspraak

Voorafgaand aan de eerste afspraak krijg je van mij een vragenlijst toegestuurd per mail. De afspraak vindt plaats op een locatie die we samen afspreken (bij mij thuis, wandelend, of op een externe locatie). Deze afspraak duurt één uur en aan het eind bespreken we het vervolg.

03 - Start coaching

Een sessie duurt ongeveer één uur en we bepalen samen waar we die gaan doen. Op een externe locatie, wandelend in een fijne omgeving, of gewoon bij mij thuis. Je zit nooit vast aan een aantal sessies; jij bepaalt hoeveel en ook hoeveel tijd er tussen mag zitten. De ervaring leert dat er meestal niet meer dan 4 tot 6 sessies nodig zijn, echt waar!  

Accreditatie en uurtarief

Ik ben in bezit van het EQA keurmerk als Professioneel Coach Practitioner bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Dit betekent dat ik voldoe aan een aantal voorwaarden op het gebied van opleiding, ervaring en professionele ontwikkeling.     

Mijn uurtarief is €95,- exclusief 21% btw (voor particulieren inclusief btw)

Mijn visie

Een coach is er voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen, die op zoek zijn naar verandering maar – nog – niet weten wat voor verandering of hoe te veranderen. Ik help je bij dit proces op een manier die bij jou past, in overleg met jou. Variërend van hele concrete acties zoals een SWOT analyse en kernkwaliteiten kwadrant tot en met systemisch coachen.

Mijn missie

In mijn werkzame leven heb ik zelf ervaren hoe het is om werk, een eigen bedrijf, gezin en ontspanning te combineren. Ik heb via coaches mijn weg daarin gevonden. Dat gun ik jou ook.

Boek een
kennismaking

Nieuwsgierig wat Vivaz voor jou kan betekenen? Check de FAQ of neem meteen contact met mij op. Ik heb een leuk aanbod om het eens uit te proberen.

Check, bel of mail
Ik vraag eenmalig om toestemming voor cookies. Deze gebruik ik om bezoekersstatistieken te meten. Lees meer in de Privacy Policy