caroline verhees

Wie is Vivaz?

Caroline Verhees

Vivaz is Caroline. Caroline is Vivaz, Spaans voor levendig, blijvend, sterk. Samenwerken met mij betekent werken met karakter. Ik ben nieuwsgierig naar jou, naar jou als persoon, naar jouw organisatie. Ik wil snappen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Waarom mensen zijn zoals ze zijn. Ik zoek antwoorden door de juiste vragen te stellen. Ik zoek de scherpte in het gesprek. Kijken, luisteren, onderzoeken en samenwerken; zo kom ik tot het beste resultaat.

Het begon met een carrière bij Randstaduitzendbureau, om vervolgens de evenementenorganisatie in te rollen. In 1999 werd Vivaz geboren. Eerst als communicatie-adviesbureau, later als coachpraktijk. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf gerund, hier en daar zelf met hulp van een persoonlijke – of bedrijfscoach. Steeds meer kreeg ik de vraag om mijn kennis en ervaring te delen en ben ik me via opleidingen en trainingen gaan verdiepen in het coachings- en trainingsvak.

En nu doe ik dus gewoon wat ik het allerliefste doe ;-): mensen begeleiden op hun levenspad. In welke fase, of met welke uitdaging dan ook.Één op één coaching
Training voor organisaties

Stressmanagement

Meer zelfvertrouwen door meer veerkracht.

Externe Vertrouwenspersoon

Voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Eén op één coaching

Pak de regie (terug) over jouw leven

Team coaching

Voor een betere communicatie en een betere samenwerking

Boek een
kennismaking

Nieuwsgierig wat Vivaz voor jou kan betekenen? Check de FAQ of neem meteen contact met mij op. Ik heb een leuk aanbod om het eens uit te proberen.

Check, bel of mail
Ik vraag eenmalig om toestemming voor cookies. Deze gebruik ik om bezoekersstatistieken te meten. Lees meer in de Privacy Policy