caroline verhees

Wie is Vivaz?

Caroline Verhees

Vivaz is Caroline. Caroline is Vivaz, Spaans voor levendig, blijvend, sterk. Samenwerken met mij betekent werken met karakter. Ik ben nieuwsgierig naar jou, naar jou als persoon, naar jouw organisatie. Ik wil snappen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Waarom mensen zijn zoals ze zijn. Ik zoek antwoorden door de juiste vragen te stellen. Ik zoek de scherpte in het gesprek. Kijken, luisteren, onderzoeken en samenwerken; zo kom ik tot het beste resultaat.

Het begon met een carrière bij Randstaduitzendbureau, om vervolgens de evenementenorganisatie in te rollen. In 1999 werd Vivaz geboren. Eerst als communicatie-adviesbureau, nu als coachpraktijk. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf gerund, hier en daar zelf met hulp van een persoonlijke – of bedrijfscoach. Steeds meer kreeg ik de vraag om mijn kennis en ervaring te delen en daarom heb ik twee jaar geleden besloten de focus te leggen op training en coaching.

Één op één coaching
Training voor organisaties

Trainingen voor organisaties

Investeren in het kapitaal van jouw organisatie

Heartmath training

Meer zelfvertrouwen door meer veerkracht en minder stress

Eén op één coaching

Pak de regie (terug) over jouw leven

Team coaching

Voor een betere communicatie en een betere samenwerking

Boek een
kennismaking

Nieuwsgierig wat coaching of training bij Vivaz voor jou kan betekenen? Check de FAQ of neem contact met mij op.

Check, bel of mail
Ik vraag eenmalig om toestemming voor cookies. Deze gebruik ik om bezoekersstatistieken te meten. Lees meer in de Privacy Policy