Trainingen: een organisatie floreert als haar mensen bloeien

Trainingen voor organisaties

+480

Happy Customer

Als het goed gaat met jouw medewerkers, gaat het goed met jouw bedrijf. Want mensen bloeien als ze werken vanuit eigen talent, passie en energie. Zijn jouw medewerkers zich bewust van hun krachten en valkuilen? En hebben ze de ruimte om in hun kracht te staan? Hoe gaan jullie intern met elkaar om? En op welke manier geven jullie leiding?

Ik train en coach mensen en teams in organisaties om succesvoller en effectiever te zijn in hun (interpersoonlijke) communicatie. Om beter met elkaar samen te werken of meer ‘coachend’ leiding te geven. Ook verzorg ik workshops en trainingen om medewerkers te leren hoe ze veerkrachtiger kunnen worden, zodat ze minder snel ziek worden en betere keuzes kunnen maken. Zodat ze zowel privé als in het werk lekker in hun vel zitten. Voor het trainen in veerkracht maak ik onder andere gebruik van een down to earth hulpmiddel bij stressmanagement: Heartmath.

Neem contact op
Icon

Communicatie

Goede communicatie maakt sterke teams

Icon

Stressmanagement

Minder stress zorgt voor minder ziekteverzuim en blije medewerkers

Icon

Teambuilding

Samen trainen, samen vergaderen en samen ontspannen.

Trainingen voor organisaties, op locatie naar keuze

01 - Kennismaking

Ik kom graag langs om te bespreken wat de hulpvraag en hoe mijn aanbod daarop aansluit. Het is immers altijd maatwerk.

02 - Voorstel

Vervolgens maak ik een offerte inclusief planning en eventueel een locatie, mocht dat gewenst zijn. Vragen en opmerkingen kunnen we telefonisch of digitaal bespreken. Na akkoord van de offerte ga ik aan de slag met de voorbereidingen.

03 - Start training

We stemmen af wie wat wanneer doet. Ik kan ontzorgen waar nodig, tot en met het uitnodigen van de medewerkers als dat passend is. Zodra ik het globale draaiboek paraat heb, spreken we – live of telefonisch – alles nog een keer door.  En dan gaan we van start!

04 - Evaluatie

Na afloop van de training, workshop, heidag of ander evenement vraag ik van de deelnemers altijd schriftelijk een korte feedback. Vervolgens maken we weer een afspraak om het geheel te evalueren en – indien van toepassing – het vervolg te bespreken.

De keuze van de locatie gaat altijd in overleg met de opdrachtgever. Bij individuele coachsessies heeft de coachee zelf inspraak. Voor een heidag of teambuilding dag is een passende, externe locatie heel belangrijk, om het team echt even helemaal uit de werkomgeving te halen.

Mijn visie

Een organisatie floreert als haar mensen bloeien. En mensen bloeien als ze werken vanuit eigen talent, passie en energie.

Mijn missie

Ik help bedrijven om meer uit hun mensen te halen. Zodat je waarde toevoegt aan het kapitaal van jouw organisatie.

Boek een
kennismaking

Nieuwsgierig wat Vivaz voor jou kan betekenen? Check de FAQ of neem meteen contact met mij op. Ik heb een leuk aanbod om het eens uit te proberen.

Check, bel of mail
Ik vraag eenmalig om toestemming voor cookies. Deze gebruik ik om bezoekersstatistieken te meten. Lees meer in de Privacy Policy