Ik gun iedereen een coach!

Caroline Verhees

Waar ben jij bang voor?

Tijdens de coachopleiding realiseerde ik me pas hoeveel mensen om mij heen niet naar een coach durven gaan.

Bang om over gevoelens te praten?

Bang dat iemand ‘door je heen kijkt’?

Zelf heb ik in de afgelopen 21 jaar regelmatig een persoonlijke - of bedrijfscoach in de arm genomen. Heerlijk om tegen iemand aan te praten die jou niet kent en dus écht objectief is.

Een coach is gewoon iemand die de juiste vragen stelt. Waardoor jij nieuwe inzichten krijgt, een oplossing of duidelijkheid in een keuze. Hoe mooi is dat?

Ik gun iedereen een coach.

Hieronder een toepasselijke tekening uit het boek De Jongen, de Mol, de Vos en het Paard. Een vertaling van het prachtige boek van Charlie Mackesy. Charlie heeft ook een Instagram en Twitter account @charliemackesy.

Ik sla het boek zo af en toe open op een willekeurige pagina. En het mooie is dat de tekening en tekst je zomaar een inzicht kunnen geven over iets wat in jouw leven speelt. Een aanrader om aan te schaffen of cadeau te doen.

Boek een
kennismaking

Nieuwsgierig wat Vivaz voor jou kan betekenen? Check de FAQ of neem meteen contact met mij op. Ik heb een leuk aanbod om het eens uit te proberen.

Check, bel of mail
Ik vraag eenmalig om toestemming voor cookies. Deze gebruik ik om bezoekersstatistieken te meten. Lees meer in de Privacy Policy